Johnas Dilbeckas išplatino pranešimą apie įvykusią tragediją. Jame tikina, kad N. Motes buvo pasiryžusi tobulinti savo santykius su šeimos nariais, nors netyla kalbos, kad prieš mirtį ji ir J. Roberts buvo susipykusios.

Vyro pranešime rašoma: „Johnas Dilbeckas ir jo šeima bei artimieji norėtų išreikšti savo nuoširdžią užuojautą visiems Nansy Motes šeimos nariams ir draugams. Mes ją labai mylėjome ir visada jos ilgėsimės. Atkreipkite dėmesį, kad internete parašyti jos žodžiai – tai skausmo išraiška, ji mylėjo savo šeimą ir norėjo glaudesnio ryšio su ja. Nancy buvo mielas ir mąslus žmogus, skubantis apsikabinti ir pasidalyti savo įsimintinu juoku. Johno širdis sudaužyta ir jis prašo būti paliktas ramybėje, kad galėtų atsigauti po netekties, ką visi turėtų suprasti“.

Anot pranešimų, tai galėjo būti savižudybė, nes šalia mirusios N. Motes buvo rastas atsisveikinimo laiškas. Taip pat jos namuose Los Andžele buvo rasta receptinių ir nereceptinių vaistų, tačiau iki šiol nėra aišku, ar medikamentai turėjo įtakos jaunos moters mirčiai.

N. Motes ir J. Dilbeckas susižadėjo pernai ir šiais metais ketino susituokti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)