Kino studijos „Relativity Media“ atstovai „E! News“ patvirtino, kad prancūzų veiksmo filmo „District B13“ perdirbinys bus išleistas balandžio 25-ąją.

Kaip praneša „The Hollywood Reporter“, pirmasis paskelbęs šią naujieną, „Relativity Media“ kartu su „EuropaCorp“ tam tikrą sumą pinigų, įskaitant lėšas iš šio filmo pasaulinės premjeros, paaukos P. Walkerio labdaros fondui „Reach Out Worldwide“.

Filme, kurį režisavo Camille`as Delamarre`as, taip pat vaidina RZA ir Catalina Denis. „The Hollywood Reporter“ teigimu, P. Walkeris šiame filme įkūnijo „slaptą policininką, kuriam pavedama nuvykti į namą, vadinamą „Brick Mansions“, ir išminuoti tiksinčią neutronų bombą“.

Gruodžio mėnesį „Universal Pictures“ patvirtino, kad P. Walkeris pasirodys filme „Fast & Furious 7“ („Greiti ir įsiutę 7“), kurį planuojama išleisti 2015 metų balandžio 10-ąją.

P. Walkeris žuvo, kai naujausias populiaraus filmo tęsinys tebebuvo filmuojamas. Jo kūrėjai sako, kad nufilmuota jau 60 proc. filmo medžiagos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)