Leidinys „Mail on Sunday“ skelbia, jog karalienė peržiūrėjo ir įvertinto anūko žmonos garderobą, kurį jį pasirinko artėjančiam vizitui į Australiją.

Bus pokyčių: kunigaikštienės sijonai taps šiek tiek ilgesni nei anksčiau. Dienraštis pridūrė, jog princą George auginanti moteris paskatinta dažniau puoštis tiaromis, kurias taip mėgsta tiek Elžbieta II, tiek mėgo Karalienė Motina – o kur dar „brangūs juvelyriniai dirbiniai iš karališkosios šeimos lobyno“.

Turint omenyje, jog K. Middleton gali laisvai naudotis kai kuriais pačiais įspūdingiausiais karališkaisiais turtais, surasti jai tiksiančių ir patiksiančių papuošalų neturėtų būti sunku.

Greičiausiai kyla klausimas, koks buvo pagrindinis kunigaikštienės garderobo patikrinimo tikslas. Kaip teigia dienraštis, pasirūpinti, kad per pusketvirtos savaitės truksiančią kelionę ji atrodyti karališkiau nei kada nors anksčiau.

Kelionėje po Australiją K. Middleton kompaniją palaikys ir jos mylima plaukų stilistė Amanda Cook Tucker. Panašu, jog pagrindinė stilistei skiriama užduotis – kaip tinkamai tiarą įkomponuoti kunigaikštienės šukuosenoje.

Be to, sklando gandai, kad K. Middleton kelionei į Australiją rengiasi iš peties – esą ji lankėsi pas du savo mylimiausius mados kūrėjus Alice Temperley ir „Alexander McQueen“ mados namuose. Laukiame nesulaukiame vaizdų iš Australijos.
Catherine Middleton
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)