J.Bieberis padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl vairavimo apsvaigus, pasipriešinimo areštui ir vairavimo su nebegaliojančiu vairuotojo pažymėjimu. Tie kaltinimai jam buvo pateikti ryšium su dalyvavimu traukos lenktynėse Floridoje, su prašmatniu itališku sportiniu automobiliu.

„Jis vairavo su „Xanax“ ir marihuana savo organizme, kai praėjusią savaitę buvo sustabdytas Majami Bičo policijos“, - sakė seržantas Bobby Hernandezas.

Preliminarioje toksikologinėje ataskaitoje nenurodoma, kiek marihuanoje esančio tetrahidrokanabinolio (THC) ir svarbaus „Xanax“ ingrediento alprazolamo buvo 19-mečio J.Bieberio organizme. Testai neparodė, kad dainininkas būtų pavartojęs tokių nelegalių narkotikų kaip kokainas, opiatai ar metamfetaminas.

Testai buvo atlikti iškart po šio buvusio tvarkingo vaiko arešto sausio 23 dieną. Areštas Floridoje buvo tik dar vienas su jo blogu elgesiu susijęs incidentas iš ilgos virtinės tokio pobūdžio problemų.

Vasario 14 dieną jam turi būti oficialiai pareikšti kaltinimai, nors jis pats posėdyje dalyvauti neprivalo.

Tuo tarpu J.Bieberio tėvas Jeremy „Twitter“ paskelbė nuotrauką ir parašė, kad popžvaigždė yra namuose, „gyvas ir sveikas“, po trečiadienį Kanados policijos jam pateiktų kaltinimų limuzino vairuotojo užpuolimu gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)