V. Paradis nusirėžė savo šviesius pečius siekusius plaukus. Be to, nuo jos įvaizdžio neatsiejamą karamelės spalvą aktorė pakeitė į riešutų atspalvį, kurį pagyvina kelios šviesesnės sruogos. Visišką šukuosenos transformaciją užbaigia garbanos. Atrodo taip, lyg aktorė būtų pasidariusi cheminį sušukavimą ar bent jau susigarbanojusi karštais plaukų suktukais. Ar gali būti, kad jos plaukai visada buvo linkę banguotis, tik ji tai slėpė?

Gali būti, kad tai buvo perukas, bet atidžiau apžiūrėjus nuotraukas peršasi mintis, jog tai natūralūs jos plaukai. Dabar belieka išsiaiškinti, ar ši šukuosena skirta kokiam nors vaidmeniui. Taip pat neaišku, ar ją moteriai sukūrė jos draugas plaukų stilistas Johnas Nolletas. Jis dirba plaukų stilistu ir filmavimo aikštelėse, jis sukūrė garsiąsias J. Deppo garbanas „Karibų piratuose“ („Pirates of the Caribbean“).

Tiesa, su berniukiška šukuosena pasikeitė ir moters manieros.
Vanessa Paradis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)