Ketvirtadienį socialiniame tinkle „Twitter“ Bobbi Kristina pasidalijo džiugiomis naujienomis ir paskelbė fotografiją, kurioje pora laiko sudėjusi savo rankas, demonstruodama vestuvinius žiedus, rašo dailymail.co.uk.

„Laimingai susituokę. Smarkiai įsimylėję. Jeigu nesupratote to pirmą kartą, štai“, - informavo ji daugiau kaip 129 tūkst. savo gerbėjų.

20 metų mergina apie savo sužadėtuves su ilgalaikiu draugu paskelbė 2012 metų spalį, per trumpai gyvavusį realybės šou „The Houstons: On Our Own“, kuriame buvo vaizduojamas gyvenimas po legendinės dainininkės mirties 2012 metų vasarį.

Tačiau netrukus pora pranešė nutraukianti savo santykius. Nepaisant to, 2013 metų liepą jie susitaikė ir atnaujino savo sužadėtuves.

„TAIP, aš ir Nickas susižadėjome. Pavargau klausyti, kaip žmonės kalba „ėėė, tu susižadėjusi su savo broliu“ arba „jeigu Whitney tebebūtų gyva, kažin ar mes būtume kartu, kažin ar ji tam pritartų“, - tuo metu savo paskyroje „Facebook“ rašė Bobbi Kristina.

Ji turėjo galvoje faktą, kad 24 metų Nickas gyveno kartu su ja ir jos motina. Jaunuoliai buvo tokie artimi, jog laikė save broliu ir seserimi, nors jokiais giminystės ryšiais jie nėra susiję.

Tuo tarpu rugsėjo 16 dieną Nickas socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė „ką tik atnaujinęs savo sužadėtinės žiedą ir pridėjęs prie jo dvi juosteles“. Šalimais jis įkėlė nuotrauką su įspūdingu žiedu – pagal individualų užsakymą pagamintą „Neil Lane“ žėruolį.

Nuotraukoje matyti, kad pradedančioji dainininkė ant bevardžio piršto mūvi žėrintį žiedą su stambiu deimantu, o Nickas apsiribojęs paprastu bronziniu žiedeliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)