Albume „The Lost Scrapbook“ – jos pačios atrinktos fotografo Samo Shaw darytos nuotraukos.

„Newsweek“ išspausdino jas sausio 9 d. numeryje. Rinkinyje – daug iki šiol nematytų M. Monroe nuotraukų. Vienoje ji tėra apsisupusi rankšluosčiu. Tai rodo, kad nuotraukos buvo labai asmeniškos. Prie daugelio nuotraukų aktorė prirašė asmeniškų, intymių komentarų.

„Newsweek“ vyriausioji redaktorė Abigail Jones mano, jog sprendžiant iš nuotraukų, M. Monroe turėjo romaną su S. Shaw, būdama ištekėjusi už Joe DiMaggio ir Arthuro Millerio.

„Tai jos atrinktos nuotraukos... tai jos jausmai, – sakė A. Jones. – Iškarpų albumas reikšmingas, pirmą kartą supratome jos santykius su S. Shaw.“

Fotografas S. Shaw mirė 1999 m. Jis padarė garsiąsias M. Monroe nuotraukas, kurioje ji vilkti baltą suknelę ir stovi prie metro grotelių filme „The Seven-Year Itch“ („Septynerių metų krizė“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)