Šaltinis leidiniui pasakojo: „Justinas ir Jessica pykstasi dėl ilgalaikių turų nulemto nebuvimo, jo nenoro susilaukti vaikų bei jo tariamų romanų su kitomis moterimis. Nors jis tikina neapgaudinėjantis jos, ji yra labai įtari ir nori žinoti, ką galės panaudoti prieš jį teisme, jeigu iki to bus prieita“.

Panašu, kad J. Biel jau pasamdė skyrybų advokatą ir nors šis procesas jai yra labai skausmingas, moteris ruošiasi jį pradėti ir viską užbaigti. Sklandantys gandai apie J. Timberlake'o neištikimybę – jokia naujiena. Rugsėjį dainininkas buvo pastebėtas Rio de Žaneire besibučiuojantis su vietine aktore. Ir tai tik vienas pranešimų. Kas žino, apie kiek panašių atvejų nebuvo parašyta ir pranešta.

Šaltinis pasakoja toliau: „Prieš vestuves Justinas pažadėjo Jessicai, kad jie bandys susilaukti vaikų. Tačiau vėliau jis nusprendė savo energiją skirti turams. Jessica sugeba skaityti tarp eilučių ir tai daužo jos širdį. Ji jaučiasi tarsi našlė, vienas jos artimiausių bičiulių pasakė, kad ji yra „vienišiausia namų šeimininkė Holivude“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)