Eve atstovai patvirtino, kad vyras pasipiršo mylimajai per Kalėdas. Sužadėtuvių įrodymas pirmą kartą pastebėtas „Instagram“ nuotraukoje, kurioje dainininkė nufotografuota šeimos narių apsuptyje ir su žibančiu deimantiniu žiedu!

Pasirodžius šiai nuotraukai jos gerbėjai netruko užversti sveikinimais, kurių atlikėja nepaneigė. Ji kaip tik reagavo šilta ir emocingai.

Laikas su šeima!!!! Aš, mano mama ir mano mažasis brolis Farrodas ką tik atvykome į Anglijos kaimą“, - rašė menininkė, kurios tikroji pavardė Eve Jeffers. - Jaučiu palaimą galėdama būti su savo šeima ir dalintis čia savo gyvenimu. Meldžiuosi, kad 2014 metai suvestų jus su žmonėmis, kuriuos mylite. Ir nieko daugiau, vien geros energijos“.
M. Cooperi gimęs Stafordšyro grafystėje, Anglijoje. Jis su mylimąja laiką leidžia JAV ir Londone.

Eve tai bus pirmoji santuoka. M. Cooperis iš ankstesnės santuokos turi keturis vaikus. Su buvusia „Ruff Ryders“ repere jis susitikinėjo nuo 2011 metų.

Vyras taip pat įsteigė tarptautinį ralį, žinomą kaip „Gumball 3000“, kuriame daugiau nei šimtas egzotiškų automobilių keliauja aplink pasaulį, kasmet vis kitu maršrutu. Šių metų jubiliejinis penkioliktasis ralis nusidriekė nuo Kopenhagos iki Monako.

Eve ne tik dalinasi „Grammy“ apdovanojimu su Gwen Stefani už hitą „Let Me Blow Ya Mind“, bet ir yra žinoma kaip aktorė. Ji pasirodė didžiajame ekrane juostose „Barbershop“ ir „xXx“, taip pat televizijoje ir nuosavoje situacijų komedijoje „Eve“.

M. Cooperis išplatino jų labai šventiškai atrodančių bendrų Kalėdų Edinburge nuotraukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją