29-erių metų mergina savo draugams jau kurį laiką pasakoja, kad jos vaikinas, taip pat muzikantas, Johnas Mayeris ruošiasi jai pasipiršti.

„Katy yra labai laiminga su Johnu. Jau kurį laiką ji laukia jo klausimo, į kurį nedvejodama atsakytų teigiamai“, – kalbėjo dainininkei artimas šaltinis muzikos industrijoje.

„Jis yra susitikinėjęs su dar keliomis garsiomis moterimis, bet tokių jausmų dar nejautė niekam. Vienintelis dalykas, ką jis norėtų padaryti, tai kiek apraminti Katy. Ji yra tikrai pašėlusi vakarėlių mergaitė širdyje, todėl jis paprašė savo širdies draugės elgtis kiek atsakingiau“, – sakė šaltinis.

K. Perry su 36-erių J. Mayeru susitikinėja nuo 2012 metų rugpjūčio. Praėjusių metų kovą pora buvo trumpam išsiskyrusi, bet Johnas susigrąžino ją atgal po to, kai duodama interviu žurnalui „Vogue“ Katy dėl skyrybų apkaltino save.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)