Aktoriui 2013 metai buvo labai sėkmingi – tiek profesine, tiek asmenine prasme. Net ir sulaukęs penkiasdešimtiems, B. Pittas verčia merginų kelius linkti iš susižavėjimo. Išdidus „Auksinio gaublio“ laimėtojas per savo karjerą net keturis kartus iš eilės buvo nominuotas „Oskarui“.

Didžiausios komercinės sėkmės sulaukė jo juostos „Troja“ (Troy) (2004 metai), „Ponas ir ponia Smitai“ (Mr. & Mrs. Smith) (2005 metai) ir „Pasaulinis karas Z“ (2013 metai).

B. Pittas „Oskarui“ buvo nominuotas už vaidmenį filme „Keista Bendžamino Batono istorija“ (The Curious Case of Benjamin Button) ir „Žmogus, pakeitęs viską“ (Moneyball).

Serialo „Draugai“ gražuolei Jennifer Aniston aktorius pasipiršo po dvejus metus trukusios draugystės – pora privačios ceremonijos Malibu metu susituokė 2000 metais. Po penkerių metų santuoka nutrūko – B. Pittas pradėjo puoselėti šiltus jausmus aktorei Angelinai Jolie, su kuria kartu filmavosi filme „Ponas ir ponia Smitai“. B. Pittas ir J. Aniston oficialiai išsiskyrė 2005 metų spalio 2 dieną.

B. Pittas ir A. Jolie augina šešias atžalas. 2013 metų balandžio 14 dieną pora pagaliau susižadėjo. Ar būtų vedęs, ar laisvas, B. Pittas ir toliau išlieka vienu iš pačių pačiausių savo kartos kino žvaigždžių.

Nuo eilinio sekso simbolio iki charakteringų vaidmenų atlikėjo ir kino pramonės magnato – B. Pittas pranoko visus profesinius lūkesčius.

Artėjant 50-ajam gimtadieniui labai daug mąsčiau. Tapau labai pastabus laikui. Būdamas tėvas, pradėjau žymiai protingiau tvarkyti savo laiką, darau tik tai, kas man svarbu“, - teigia pats aktorius.

B. Pitto metamarfozės bėgant metams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)