Pranešama, kad visai neseniai Jamie Dornano žmona Amelia Warner pagimdė pirmagimį. „Us Weekly“ teigia, jog du šaltiniai patvirtino mažylio gimimą, tačiau daugiau jokių detalių – nei vaiko lytis, nei vardas – nėra žinoma.

Žinia apie tai, kad J. Dornanas ir jo žmona dainininkė A. Warner, kurios kūrybinis pseudonimas Slow Moving Millie, laukiasi pirmagimio pasirodė birželio mėnesį.

Pastarąjį kartą pora kartu buvo pastebėta rugsėjo pabaigoje, netrukus po to, kai buvo paskelbta, kad J. Dornanas gavo vaidmenį juostoje „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“. Tuo metu Amelios nėštumas jau ėjo į pabaigą, kai visuomenės susidomėjimas jos sutuoktiniu bei ja pačia, jo tikrąja Anastasia Steele, išaugo per vieną naktį.

Laimei, visą moters nėštumo laikotarpį ja rūpinosi J. Dornano tėvas Jimas ir įmotė Samina, kurie aktoriaus gimtojoje Šiaurės Airijoje yra gerbiami akušerijos ir ginekologijos specialistai.

Yra žinoma, kad Samina, dirbanti Karališkuosiuose gimdymo namuose, atliko Ameliai patį pirmąjį skenografijos tyrimą, po kurio žinia apie nėštumą buvo patvirtinta interviu leidiniui „Sunday Life“.

„Jimas ir aš džiaugiamės, kad pakeliui mūsų trečiasis vaikaitis, - sakė Samina. - Pirminis skenografijos tyrimas buvo graži ir emocinga patirtis visiems jame dalyvavusiems“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)