Žuvusio artimieji nenorėjo, kad laidotuvės būtų viešos. Ceremonijoje dalyvavo tik P. Walkerio šeimos nariai ir artimiausi draugai. Visi ceremonijoje dalyvavę aktoriaus draugai vilkėjo juodus drabužius.

Manoma, kad taip nuspręsta dėl 15-metės aktoriaus duktės Meadow, kuri labai išgyvena tėvo netektį.

Nuotraukas iš laidotuvių ceremonijos galite pamatyti paspaudę čia.

P. Walkerio kūnas buvo kremuotas gruodžio 12 d. Viena dalis aktoriaus pelenų palikti urnoje, o kitą išsidalino jo artimiausi šeimos nariai.

P. Walkerio gerbėjai su aktoriumi atsisveikino prieš savaitę. Į jo žūties vietą atvyko galingais automobiliais. Į šią ceremoniją susirinko tūkstančiai žmonių.

P. Walkeris žuvo kartu su savo bičiuliu Rogeriu Rodasu, kai jų „Porsche Carrera GT“, vairuojama R. Rodaso, rėžėsi į apšvietimo stulpą bei medį ir tuomet užsiliepsnojo. Autopsija patvirtino, kad 40 metų P. Walkeris mirė nuo „trauminių ir terminių sužalojimų“. Policija įsitikinusi, jog reikšmingos įtakos avarijai turėjo greitis.

„Porsche“ automobilį vairavo R. Rodasas, aktorius sėdėjo keleivio vietoje. Tuo metu, kai įvyko nelaimė, P. Walkeris turėjo pertrauką veiksmo serialo „Greiti ir įsiutę“ septintos dalies filmavime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)