Jauki krikštynų ceremonija vyko Brentvodo (Kalifornijos valstija) Švento Martyno turiečio katalikų bažnyčioje. Joje dalyvavo tik tėvai, savo pirmagimio susilaukę rugpjūtį, bei grupelė šeimos narių.

„Mažylis Axlas vilkėjo baltus drabužėlius ir krikštijamas atrodė labai ramus. Jis visiškai neverkė“, - pasakojo šventės liudininkas.

38 metų Fergie taip pat buvo apsirengusi baltai, o jos 41 metų sutuoktinis trumpai šventinei ceremonijai pasirinko tamsų kostiumą.

„Išėję iš bažnyčios jie atrodė laimingi, - toliau pasakojo liudininkas. - Axlas užmigo ant tėčio rankų ir atrodė nuostabiai“.

Fergie praėjusį mėnesį prisipažino, jog vardą pirmagimiui pasirinko susapnavusi, kad apsilankė „Doors“ koncerte, kur pasirodė Jimas Morrisonas, Bobas Marley ir Axlas Rose'as.

„Kai kuriems žmonėms jis gali nepatikti, kitiems jis atrodo išties puikus, tačiau mums tai nerūpi“, - apie savo mažojo rokerio vardą sakė J. Duhamelis.
Fergie sūnus
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)