Šaltiniai iš Paulo šeimos pasakoja, kad didžiausia susirūpinimą kelia penkiolikmetė P. Walkerio dukra Meadow, kuri šiuo metu išgyvena labai sunkų laikotarpį. Šeima nenori, kad per laidotuves ją suptų minios nepažįstamų žmonių, nes jai būtina jaustis patogiai, kad galėtų išgyventi savo sielvartą.

Taigi, į laidotuves patekti galės tik kvietimus turintys asmenys. Kadangi Paului „Greiti ir įsiutę“ („Fast & Furious“) komanda buvo tarsi giminės, į laidotuves pakviesti ir jie. Šeima supranta, kad kolegos taip pat labai sielvartauja, tad laidotuvės padės susidoroti su skausmu.

Laidotuvių vieta kol kas neaiški. Šaltinių teigimu, po laidotuvių praėjus kuriam laikui bus surengtas didesnis renginys, skirtas P. Walkeriui prisiminti, tačiau ir į jį bus galima patekti tik su pakvietimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)