Daugybė gedėtojų atvyko galingais automobiliais – tai tapo duokle P. Walkerį išgarsinusiam vaidmeniui filmuose „The Fast and the Furious“ („Greiti ir įsiutę“) bei jo asmeninei aistrai automobiliams, rašo people.com. Vienos bažnyčios stovėjimo aikštelėje netoli aktoriaus žūties vietos buvo eksponuojami keli automobiliai, kuriuos P. Walkeris vairavo minėtuose filmuose, rašo „Los Angeles Times“.

P. Walkeris žuvo praėjusį šeštadienį kartu su savo bičiuliu Rogeriu Rodasu, kai jų „Porsche Carrera GT“, vairuojama R. Rodaso, rėžėsi į apšvietimo stulpą bei medį ir tuomet užsiliepsnojo. Autopsija patvirtino, kad 40 metų P. Walkeris mirė nuo „trauminių ir terminių sužalojimų“. Policija įsitikinusi, jog reikšmingos įtakos avarijai turėjo greitis.

Aktoriaus žūtis sukrėtė jo gerbėjus, taip pat filmo kolegas, įskaitant Vin Dieselį, kuris vadino P. Walkerį savo „broliu“.

Sekmadieninė atminimo ceremonija turėjo baigtis kruizu per Santa Klaritos priemiestį, kuriame P. Walkerio žūties dieną vyko labdaros renginys, skirtas jo labdaros fondui „Reach Out Worldwide“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)