Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton mama Carole, brolis Jamesas ir sesuo Pippa gavo galimybę žymiai pigiau įsigyti prabangių automobilių – jiems pasiūlytos itin palankios išsimokėjimo sąlygos mainais už tai, kad šeima taps neoficialiais bendrovės ambasadoriais.

Neįvardytas šaltinis teigia: „Middletonų šeimos „Range Rover“ automobiliai jiems parduoti ypatingomis sąlygomis... Jie mokės labai nedidelius įprastus mokesčius mainais už tam tikras paslaugas – tai reiškia, jog greičiausiai pakaks tais automobiliais važinėtis. Ryšiai su karališkąja šeima prekės ženklui suteikia neišmatuojamos naudos“.

Skelbiama, kad vieno tokio automobilio vertė – apie 250 tūkst. dolerių (637 tūkst. Lt). Bendrovės atstovai „The Daily Mail“ sakė: „Savo santykių su klientais mes nekomentuojame“.

Tylos siena apsitvėrė ir visa Middletonų šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)