48 metų B. Stilleris, kuris naujame savo filme „Volterio Mičio slaptas gyvenimas“ (The Secret Life of Walter Mitty) vaidina biuro fantazuotoją, sakė, kad palikus savo pėdsakus prie buvusio „Grauman's Chinese Theatre“ - garsiojo kino teatro Holivudo šlovės alėjoje - išsipildė jo svajonė.

„Man tai labai, labai prasminga, - sakė jis po ceremonijos. - Būti kokiu nors būdu šito dalele man tai išties yra išsipildžiusi svajonė“.

Aktorių šeimoje gimusį B. Stillerį, tokių filmų kaip „Paskutinis uošvių išbandymas“ (Meet The Fockers), „Paskutinis tėvų išbandymas: mažieji Fokeriai“ (Little Fockers) ir „Naktis muziejuje“ (Night at the Museum) žvaigždę, per ceremoniją pristatė T. Cruise'as, su kuriuo jis nusifilmavo 2008-ųjų komedijoje „Griaustinis tropikuose“ (Tropic Thunder).

„Volterio Mičio slaptas gyvenimas“, 1947 metų filmo su Danny Kaye (Daniu Kaju) perdirbinys, Jungtinių Valstijų kino teatruose pasirodys Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją.

Milijonai turistų kasmet apsilanko prie buvusio „Grauman's Chinese Theatre“, kuris dar anksčiau vadinosi „Mann's Chinese Theatre“, - savo akimis pamatyti ryškiausių Holivudo žvaigždžių delnų ir pėdų atspaudų.
Garsiojo Holivudo orientyro pavadinimas į „TCL Chinese Theatre“ buvo pakeistas šių metų pradžioje, po to, kai tokias teises nusipirko kinų elektronikos milžinė TCL.

B. Stilleris prisipažino, kad antradienio naktį miegojo prastai – jis nerimavo, kad niekas neateis į jo ceremoniją.

Komikas sakė, jog buvo priblokštas, kai jo buvo paklausta, ar jis norėtų palikti savo delnų ir pėdų atspaudus Holivudo bulvare, greta garsiausių dabarties ir praeities kino žvaigždžių, ir jog sapnuodavo košmarus, kad tokią svarbią jam dieną bus vienas.

Tačiau jis nerimavo be reikalo – kaip ir numatyta, jo pasveikinti atėjo viena ryškiausių didžiojo ekrano žvaigždžių T. Cruise'as.

„Labai nervinausi, tai vienas tokių dalykų, dėl kurių būni truputį įsitempęs, nes tai dalykas, nutinkantis kartą gyvenime, ir toks, kurio nenorėtum sumauti“, - juokavo B. Stilleris.

„Tiesiog pažvelgti ten ir pamatyti atėjusių draugų ir šeimos narių veidus, taip pat (tai), kad žmonės tiesiog atėjo, yra malonu. Sapnuoji tuos košmarus, kad niekas nepasirodys, bet aš turėjau Tomo Cruise'o draudimo polisą ir tai – nuostabu“, - pridūrė jis.

T. Cruise'as turėjo ką pasakyti savo draugui ir susirinkusiai miniai: „Pažįstu Beną ir žinau, kiek kainuoja daryti tai, ką daro jis, ir tas jo atsidavimas, meilė kinui, meilė istorijų pasakojimui ir meilė linksminti auditoriją ... Žiūrėdamas jo filmus nė nenumanai, kaip šiam vyrui rūpi“.

B.Stilleris pridūrė: „Tai tarsi keista siurrealistiška svajonė. Esu čia, prie „Chinese Theatre“, palieku delnų atspaudus cemente, Tomas Cruise'as yra čia, Michaelas Jordanas pasirodo ir deda iš viršaus į „Lamborghini“, „Beastie Boys“ skiria dainą man, o (aktorė) Cheryl Ladd iššoka iš torto – tokia paprastai ir būna svajonių pabaiga“.