Aktorius augino 14 metų dukrą Meadow Rain, kuri ir gyveno su juo, ne su mama.

P. Walkeris buvo ne tik profesionalus aktorius. Jis taip pat studijavo jūrų biologiją Kalifornijos koledže, žavėjosi jūrų biologu Jacques-Yves Cousteau.

Žurnalo „People“ 2001 metais buvo išrinktas vienu iš 50 gražiausių pasaulio žmonių.
Paulas Walkeris

Holivudo žvaigždė nemėgdavo žiūrėti į save ekrane. Filmus, kuriuose vaidindavo, peržiūrėdavo tik vieną kartą.

Buvo užkietėjęs keliautojas.

Tiek ekrane, tiek gyvenime labai domėjosi automobiliais - buvo profesionalus lenktynininkas. Aktorius turėjo sportinį „Nissan Skyline R34“, su kuriuo nusifilmavo juostoje „Greiti ir įsiutę“ (2003 m.).

Jo senelis Paulas Walkeris buvo profesionalus boksininkas, išgyvenęs Perl Harboro bombardavimą.

Turėjo anglų, airių ir vokiečių kraujo.
Greiti ir įsiutę

Į pramogų verslo pasaulį pateko tapęs modeliu.

Aktoriui patiko drovios, natūralaus grožio ir nesidažančios merginos.

„Gyvenimas yra per trumpas. Todėl didžiausias prakeiksmas yra ką nors įsimylėti“, - sakydavo jis.

„Norėčiau susituokti. Daug ir dažnai apie tai galvoju. Bet taip pat galvoju ir apie savo automobilius. Galbūt mano prioritetai kol kas dar nesusidėliojo“, - viename interviu prisipažino aktorius.

Gyveno Huntington Beach ir Santa Barbaroje, Kalifornijoje, kur kiekvieną dieną mėgdavo skrosti bangas su banglente.

Du kartus (2004 ir 2006 m.) buvo nominuotas Blogiausio aktoriaus rinkimuose už filmus „Greiti ir įsiutę“ bei „Pavojai gelmėse“ („Into the Blue“, - orig.).

Prasidėjus Persijos įlankos karui, norėjo tarnauti JAV armijoje.

Buvo vienas pagrindinių pretendentų atlikti Anakin Skywalker vaidmenį „Žvaigždžių karuose“, tačiau negavo jo dėl to, jog buvo per senas. Aktorius yra prisipažinęs, kad tai buvo vienintelis vaidmuo, kurį jis norėjo suvaidinti savo gyvenime.

Pernai aktoriui buvo atlikta kelio kryžminių raiščių operacija, dėl kurios buvo atidėti naujausio filmo „Greiti ir įsiutę“ darbai.

Suteikė pagalbą žmonėms, nukentėjusiems nuo Čilės žemės drebėjimo.

Itin domėjosi rykliais. Gvadalupėje gaudė, žymėjo ir studijavo didžiuosius baltuosius ryklius. „Esu pamišęs dėl gyvūnų. Aš stengiuosi juos išsaugoti, tačiau tuo pačiu ir medžioju juos. Esu kaip koks hipis su ginklu“, - yra sakęs aktorius.

Už filmą „Laiko įkaitai“ 2003 m. („Timeline“ - orig.) jis gavo 3 mln. dolerių honorarą. Tais pačiais metais už vaidmenį juostoje „Greiti ir įsiutę“ jam buvo sumokėta 7 mln. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)