Kartu su Jordan vakarieniaudamas populiaraus restorano „Cafe de Flore“ terasoje, Macaulay negalėjo atplėšti žvilgsnio nuo merginos akių ir po stalu laikė jos ranką.

Pasilenkę į priekį jie kelis kartus aistringai pasibučiavo. Kai abu įsimylėjėliai išėjo parūkyti, jų šypsenos ir kūno kalba liudijo, kad būdami kartu jie netveria laime.

Prabėgus trejiems metams nuo tada, kai po devynerių metų draugystės išsiskyrė su „Black Swan“ („Juodosios gulbės“) žvaigžde M. Kunis, 33 metų Macaulay, regis, visiškai atsigavo ir pasikeitė.

Barzdą užsiauginęs aktorius mūvėjo tamsiai pilkus džinsus, vilkėjo juodą kašmyrinį megztinį ir buvo apsivyniojęs kaklą pilku šaliku.

„Us weekly“ nustatė, kad jo naujoji meilė yra Jordan Lane Price iš Niujorko.

Vienas šaltinis minėtam žurnalui sakė, kad dailioji brunetė yra „šauni mergina“, mėgstanti „gerą muziką“ ir besilankanti tose pačiose vietose, kaip ir buvusi „Home Alone“ („Vieno namuose“) žvaigždė, su kuria, kaip kalbama, juos sieja „daugybė bendrumų“.

Liekna brunetė, kaip iš akies traukta buvusi Macaulay mergina Mila Kunis, atrodė pribloškiamai su trumpa kašmyrine suknele, prie kurios priderino matines juodas pėdkelnes ir juodą vilnonį paltą.

Gėlėti „Doc Martens“ batai ir skersai kūno permesta rudos odos rankinė tobulai užbaigė žiemišką įvaizdį.

Atrodo, kad nauja meilė pažadino Macaulay romantizmą: pirmadienį, lėktuvui nusileidus Šarlio de Golio oro uoste, jis padovanojo savo mylimajai rožę, o antradienio vakarą įteikė jai baltą rožę.

„Tai buvo paprastas, bet labai jaudinantis gestas, - leidiniui sakė vienas liudininkas. – Tai rodo, kad jie smarkiai įsimylėję“.

Atrodo, kad M. Culkinas užsigydė savo širdies žaizdas. Leisdamas laiką su savo naująja mergina jis „juokėsi ir pokštavo“, sakė šaltinis.

„Macaulay atrodė puikiai – nieko panašaus į susitaršiusį personažą, kurį matydavome pastaraisiais metais. Jis tikrai susiėmė“.

Šis romanas žymi dar vieną teigiamą posūkį M. Culkino gyvenime, kuris tarsi apsisuko aplinkui po sudėtingo laikmečio praėjusiais metais, kai aktorius buvo nufotografuotas išsekęs. Tokia jo išvaizda buvo sukėlusi nuogąstavimų dėl jo sveikatos.

Anot kai kurių pranešimų, jis kovojo su įvairiomis „priklausomybės nuo narkotikų problemomis“. Vienoje nuotraukoje, kuri buvo padaryta Manhatane praėjusių metų vasarį, M. Culkinas atrodė itin sulysęs ir rankoje laikė „Red Bull“ skardinę.

Praėjusį rugpjūtį „The National Enquirer“ rašė, kad jo potraukis narkotikams atsieina 6 tūkst. dolerių per mėnesį ir kad jis įniko į heroiną.

Tačiau aktoriaus atstovė spaudai tokius pranešimus pavadino „absurdiškai išsigalvotais bei įžeidžiančiais“.

Tuomet gegužės mėnesį „National Enquirer“ paskelbė, kad jis „narkotikus iškeitė į 60 cigarečių per dieną“.

Tuo metu M. Culkino atstovai neatsiliepė į „MailOnline“ prašymus pakomentuoti tokius pranešimus.

Tačiau pastaraisiais mėnesiais M. Culkinas atrodo kur kas sveikiau ir spalio mėnesį net pasirodė Niujorko komiksų ir animacijos šventėje „Comic Con“ su serialo „Robot Chicken“ aktorių komanda.

Dabar, atrodo, kad naujoji mergina sugebėjo užgydyti ir sužeistą jo širdį ir tarsi įstatė jo kojose spyruokles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)