Antradienį, lapkričio 26 dieną, A. Kutcherio vardu dokumentus užpildė disko karalienė Laura Wasser. Taip buvo padėtas taškas santuokoje, kuri įregistruota 2005 metais. Sutuoktiniai kartu negyvena nuo 2011 metų.

Priežastis, dėl ko skyrybos truko taip ilgai (pirmą kartą A. Kutcheris skyrybų dokumentus buvo užpildęs 2012 metų gruodį) – pora nesutarė dėl pinigų.

Iš pradžių buvo pranešta, kad D. Moore nori sutuoktinio išlaikymo, nors jos turtai kur kas įspūdingesni nei Ashtono. Šaltinų teigimu, moteris vėliau savo ketinimų atsisakė.

Pagaliau galutinis susitarimas buvo pasiektas. Šaltinių teigimu, A. Kutcheris paliko buvusiai žmonai šiek tiek daugiau nei turėjo, todėl skyrybos galiausiai užbaigtos. Dabar aktorius galės visą dėmesį sutelkti į santykius su mylimąja Mila Kunis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)