Aktorės J. L. Hewitt atstovai leidiniui „Us Weekly“ patvirtino, kad lapkričio 26 dieną pora susilaukė dukters. „Jennifer Love Hewitt ir jos sutuoktinis Brianas Hallisay džiaugiasi galėdami pranešti apie savo dukters gimimą, - sakė aktorės atstovas. - Autumn James Hallisay gimė lapkričio 26 dieną“.
Kada pora susituokė, neaišku, tačiau tai akivaizdu – ne tik aktorės atstovas pavadino B. Hallisay jos sutuoktiniu, bet tai, jog „jie neseniai slapčia susituokė“, žurnalui „Us Weekly“ patvirtino ir šaltinis iš poros aplinkos.

Taigi, J. L. Hewitt turi vyrą ir vaikelį, tačiau jai labai reikia darbo! Jos šou „The Client List“ po dviejų sezonų lapkritį buvo nutrauktas. Pranešama, kad šis sprendimas kažkaip susijęs su užkulisine drama, kurioje dalyvavo pati aktorė ir jos vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)