40 metų keturias atžalas auginanti aktorė ligoninėje išbuvo labai trumpai, tačiau knygos reklaminė kampanija pristabdyta, nes ji tiesiog dėl sveikatos problemų nespėjo į lėktuvą.

Žvaigždei artimas šaltinis sako, jog „moteris pasijuto prastai, todėl kreipėsi į medikus, tačiau dabar jau viskas gerai“.

Antrasis šaltinis buvo konkretesnis: „Tori ligoninėje atsirado dėl streso ir nerimo, nuo kurių kentėjo kelias dienas. To priežastis – daug neigiamų atsiliepimų apie jos knygoje skelbiamus faktus. Ji nenumanė, jog sulauks tokios negailestingos reakcijos“.

„Tori net negalėjo pagalvoti, jog komentarai apie netikėtą susitikimą su aktore Katie Holmes, kuriuos ji išdėstė knygoje, sukels tokį ažiotažą. Ji labai supyko, nes buvo priversta teisintis dėl knygoje skelbiamų žodžių. Norėdama išvengti žiniasklaidos atakų, nusprendė pasislėpti ligoninėje“, - teigia šaltinis.

RadarOnline.com pavyko pirmajam paskelbti, jog knygoje „Spelling It Like It Is“ aktorė apie susitikimą su Katie Holmes rašo, jog aktorė jai pasirodė panaši į „robotą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)