52 metų dainininkei, pirmą kartą paragavusiai šlovės Didžiosios Britanijos šou „Britain's Got Talent“, atsikratyti įpročio saldumynams buvo labai sunku, tačiau dėl sveikatos ji visgi tai padarė.

S. Boyle bičiulis tvirtina, kad dabar ji valdo situaciją ir kasdien vartoja vaistus. „Susan griežtai laikosi gydytojų nurodymų ir atsisakė saldumynų. Šiuo metu ji kontroliuoja situaciją gerdama tabletes“, - sakė jis leidiniui „Sunday Mirror“.

Manoma, kad dainininkė vartoja metforminą – tabletes, kurios skatina ląsteles pasisavinti insuliną.

Draugai pasakoja įspėję žvaigždę, kuri anksčiau be atvangos pirko saldumynus, kad jeigu neatsisakys šio įpročio, jos sveikatos būklė pablogės ir gali tekti leistis insuliną. „To mažiausiai nori ji pati ir visi jos aplinkiniai“, - pridūrė bičiulis.

Susan niekada neslėpė savo aistros šokoladui ir saldumynams, mat tai yra vienintelė jos silpnybė. Moteris nevartoja alkoholio ir nerūko.
Anksčiau dainininkė nevalgydavo šokolado per gavėnią. „Jis labai tukina“, - tikino ji.

S. Boyle diagnozė atskleista netrukus po to, kai buvo paskelbta, kad diabetu serga ir Holivudo aktorius Tomas Hanksas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)