Neseniai A. Ditkovskytė ir A. Čadovas tapo naujo bendro būsto savininkais. Kalbama ne apie butą, o apie namą. Ir jis nėra paprastas – name įrengta netgi muzikos įrašų studija. To troško A. Čadovas, kuris dabar gali sau leisti bet kuriuo paros metu groti gitara ar būgnais.

Šia proga A. Ditkovskytė ir A. Čadovas nusprendė surengti šventę, tačiau tai padarė nestandartiškai. Jie sumanė tai padaryti slapta. Sutuoktiniai išsiuntė draugams kvietimus, kuriuose buvo parašytas adresas Pamaskvėje, tačiau susitikimo priežastis nenurodyta. Tik kai visi susirinko, Aleksejus ir Agnė prisipažino, jog šis prabangus namas ir yra jų „šeimos lizdelis“, kurį jie statė ilgus mėnesius, perduoda „7 dnej“.

Priminsime, kad aktorių santykiai priminė tikrus amerikietiškus kalnelius. Po metus trukusio išsiskyrimo A. Ditkovskytė ir A. Čadovas visus nustebino savo sprendimu netikėtai susituokti. Iš pradžių jiems iš tikrųjų nebuvo paprasta būti kartu, nes jie labai skirtingi. Agnė užaugo Vilniuje, tačiau prisipažįsta, kad galėtų gyventi bet kur. O štai Aleksejui svarbu viskas, kas susiję su Rusija. Poros skonis nesutampa netgi kine. Tačiau jie myli vienas kitą ir yra vienas kitam įdomūs, o tai svarbiausia, įsitikinusi A. Ditkovskytė.

Pora susipažino dar 2006 metais juostos „Žara“ filmavimo aikštelėje. Tada garsios aktorės Tatjanos Liutajevos dukrai Agnei buvo vos septyniolika. Jaunas mylimosios amžius A. Čadovo neišgasdino, pora beveik iš karto ėmė gyventi kartu.

Pas mus iš pat pradžių viskas buvo tikra. Aš pamačiau Agnę ir iškart pajaučiau, kad ji – mano žmogus. Ir su kiekviena diena vis labiau įsitikinu, kad aš neklydau“, - viename interviu sakė A. Čadovas.

Tačiau 2009 metais pora išsiskyrė. Abu nelinkę pasakoti, kokios priežastys lėmė jų išsiskyrimą. Tik buvo pranešta, kad buvę mylimieji išsaugojo draugiškus santykius. Kaip vėliau paaiškėjo, jie buvo tokie artimi, kad galiausiai A. Ditkovskytė ir A. Čadovas susituokė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)