26 metų Tatiana Neves, draugų vadinama Tati, televizijos stoties „Globo TV“ programai „Fantastico“ papasakojo, kad ji miegojo toje pačioje lovoje su žvaigžde, tačiau neatskleidė, ar jie mylėjosi. Paklausta, ar ji bučiavosi su paauglių dievuku, Tati kiek patylėjusi atsakė: „Kaip jūs manote, jeigu aš buvau miegamajame, tik aš ir jis?“

Panelė Neves atskleidė, kad ją į J. Bieberio rengiamą vakarėlį nuomotoje viloje, esančioje Rio de Žaneiro rajone Joa, pakvietė jos draugas didžėjus, grojantis netoliese įsikūrusiame klube „Zax Club“. Ji pasakoja: „Jis man paskambino ir pakvietė mane, paklausė, ar aš noriu atvykti į jo namuose rengiamą vakarėlį“.

Paklausta „Fantastico“ laido rengėjų, ar ji matė tą pačią naktį į vilą atvykstančių daugiau merginų, panelė Neves atsakė: „Ne. Taigi, aš nuėjau į miegamąjį su juo“.

Mergina tvirtina nufilmavusi miegantį J. Bieberį kitą rytą, kadangi ji nubudo pirmoji. „Aš miegojau ir pabudau, jis miegojo ir aš kalbėjausi su drauge“, - prisimena ji.

Mergina supranta, kad milijonai gerbėjų visame pasaulyje atiduotų bet ką, kad tik galėtų atsidurti jos vietoje. „Tai tiesa, ar ne? Visiems gerbėjams pasiunčiau bučinį“, - sakė panelė Neves.

Kai žurnalistai susisiekė su J. Bieberio atstovais, jie komentuoti T. Neves pareiškimą atsisakė.

Vis dėlto kiti asmenys, lydėję paauglių dievaitį siautulingoje kelionėje per Rio de Žaneirą, abejoja panelės Neves teiginiais, esą ji miegojo su Kanados žvaigžde, kai buvo pakviesta į privatų J. Bieberio vakarėlį ankstų sekmadienio, lapkričio 10-osios, rytą.

Tatiana Neves:

Marcusas Mionas, kuriam priklauso „Zax Club”, kur po šeštadienio pasirodymo San Paule apsilankė J. Bieberis, tvirtino, jog panelės Neves nebuvo tarp tų trijų dešimčių merginų, kurias dainininkas pasirinko lydėti jį į išnuomotą vilą. „Aš žinau merginas, kurios vyko. Aš asmeniškai eidamas kviečiau jas Justino vardu ir aš įsodinau jas į automobilį, nugabenusį jas ten, - aiškina M. Mionas. - Tati Neves nebuvo tarp jų. Ji nėra iš tų merginų, kurios dažnai lankosi šiame klube“.
Šaltiniai viešuosiuose namuose „Centaurus“, kur J. Bieberis linksminosi naktį prieš tai, pripažino pažįstantys šią merginą.

T. Neves vaizdo įraše, kuris tapo „YouTube“ sensacija, matyti, kaip paauglių dievaitis ramiai snaudžia susivyniojęs į rudą antklodę. Nors lauke šviesu, jaunoji žvaigždė miega, matyt, išvargintas praėjusio vakaro linksmybių. Šalia guli jo pamėgta raudona kepurė. T. Neves nufilmavo miegančią žvaigždę, paskui save, tada dar kartą J. Bieberį, o tuomet į kamerą patenkinta nusišypsojo ir pasiuntė bučinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)