Svetainė „Popexpert“ suteikia savo vartotojams galimybę per vaizdo ryšį akis į akį pabendrauti su įvairių sričių profesionalais ir daugiau sužinoti apie juos dominančius dalykus, galinčius atnešti gerovę ir sėkmę.

Kaip matyti iš jo profilio, aktorius prisistato Christopherio Kutcherio vardu (jo pilnas vardas – Christopheris Ashtonas Kutcheris) ir teikia konsultacijas tiems, kurie užsiregistruoja norėdami gauti patarimų karjeros, rinkodaros, prekės ženklų, gamybos, socialinės žiniasklaidos bei aktorystės klausimais.

Kiek kainuoja tokia galimybė? Už pirmąją A. Kutcherio konsultaciją „Popexpert“ prašo 5 dolerių (12,8 lito), o vėliau už papildomas konsultacijas – po 10 dolerių (25,6 lito). Tai puikus pasiūlymas, turint omenyje, kad kiti profesionalai prašo nuo 30 iki 1000 dolerių (apie 80-2600 litų) už vieną konsultaciją įvairiomis temomis, pradedant meditacija ir patarimais tėvystės klausimais, baigiant gitaros pamokomis, rašymu ir fotografija.

Paprastai viena konsultacija trunka nuo 45 minučių iki vienos valandos. Kiek trunka pokalbis su A. Kutcheriu, niekur informacijos nėra, tačiau sprendžiant pagal jo profilyje pateiktą kalendorių, galima spėti, kad jis siūlo valandos trukmės konsultacijas.

Vis dėlto, visi susidomėję profesionaliais 35 metų aktoriaus patarimais turi žinoti, jog kol kas gauti jo konsultacijos neįmanoma, o visi norintys tai padaryti vartotojai turi užsirašyti į eilę.

„Popexpert“ atstovas spaudai atsisakė komentuoti apie A. Kutcherio bendradarbiavimą su interneto svetaine.

Vis dėlto „E! News“ šaltinis atskleidė, kad naujai iškeptas „Lenovo“ produktų inžinierius tiesiog nori kitiems perduoti tai, ko išmoko. „Ashtonas trokšta dalintis ir patarti jauniems žmonėms. Tai motyvas, kuris jam labai svarbus“, - aiškino šaltinis.

Kiekvienas gali užsiregistruoti į „Popexpert“ ekspertų gretas, kadangi nėra jokio „patikrinimo“ proceso, vartotojai vertina ekspertus paspausdami pakeltus arba nuleistus nykščius bei komentuodami jų patirtį.

Tarp žinomiausių šioje interneto svetainėje patarinėjančių asmenų yra garsenybių pribuvėja Latham Thomas, padėjusi Aliciai Keys nėštumo metu, bei sveikatingumo trenerė Mikaela Reuboko, dirbusi su Owenu Wilsonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)