"Tai paaiškins daugeliui mano draugų ir kolegų, kodėl pastaruoju metu daugeliui jų atsakydavau neigiamai. Esu labai dėkinga visiems iš „Naked Heart“ ir namuose už kantrybę bei supratimą tais keliais pirmais mėnesiais, ypač tiems, kurie nieko nežinojo apie mano dabartinę būklę. Vienas vaikinas (jis turėjo būti vaikinas), kuris mane kartais veža, rugsėjį mano asistentui sakė, jog mano nervai pakrikę, nes aš visą laiką automobilyje valgau! Gegužę visa šeima su jauduliu laukia naujo mažojo savo nario", - rašė socialiniame tinklapyje gražuolė.

"Sveiki visi, šiandien turiu didelę naujieną! Mes labai norėjome padovanoti mažą broliuką ar sesutę trims nuostabiems Natalios vaikams – ir dabar tai įvyks! (šypsenos). Kitais metais mes susilauksime savo pirmagimio! Numeris keturi jai ir numeris vienas man... Esu šiek tiek įsitempęs! Pirmuosius tris mėnesius ji buvo pavargusi, bet dabar jai viskas gerai... Viliuosi, kad jis arba ji paveldės mamytės išvaizdą (ir nuostabią širdį!) ir tėvelio humoro jausmą ! Prašau, ne atvirkščiai! (šypsena)", - savo socialiniame tinklapyje rašė N. Vodianovos širdies draugas Antoine'o Arnaultas. Tai pirmoji poros atžala.

Natalija jau augina tris vaikus iš ankstesnės santuokos su aristokratu Justinu Portmanu.

N. Vodianovos širdies draugas - koncerno LVMH valdybos pirmininko Bernardo Arnault sūnus bei prekės ženklo „Berluti“ generalinis direktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)