V. Beckham, kuri į iškilmingą ceremoniją Londono viešbutyje „Claridge`s Hotel“ atvyko su savo paaugliu sūnumi Brooklynu, pelnė apdovanojimą už Ypatingą indėlį į britų madą ir akivaizdžiai džiaugėsi tokiu pripažinimu bei pačiu renginiu, praneša wenn.com.

„Labai jums ačiū, „@JPicardie“ ir visiems iš „Harpers @BazaarUK“, už šio vakaro mados apdovanojimą. Gražus, prabangus renginys“, - rašė ji socialiniame tinkle „Twitter“.

Aktorė G. Anderson gavo Televizijos ikonos apdovanojimą, o australė Cate Blanchett buvo paskelbta Tarptautinės aktorės apdovanojimo laimėtoja. Pribloškianti 23 metų podiumų žvaigždė Jourdan Dunn namo parsivežė Metų modelio trofėjų.

Tarp laimėtojų pateko ir stilingoji Micko Jaggerio mergina L’Wren Scott, pelniusi prizą už skonio formavimą, Metų vyras Idrisas Elba, kuris vis dar sveiko po astmos priepuolio, praėjusį šeštadienį beveik sužlugdžiusio jo planus apsilankyti savo naujojo filmo „Mandela: Long Walk to Freedom“ („Mandela: ilgas kelias į laisvę“) premjeroje Pietų Afrikos Respublikoje, geriausia britų aktore pripažinta Harris bei „Oskaro“ laimėtojo Colino Firtho žmona Livia, atsiėmusi Žaliąjį apdovanojimą už savo pastangas saugoti aplinką madų pasaulyje, - ji padeda kurti perdirbamus drabužius, kuriais žvaigždės gali vilkėti ant raudonojo kilimo.

Pilnas laimėtojų sąrašas:

Gillian Anderson – Televizijos ikona
Victoria Beckham – Ypatingas indėlis į britų madą
Cate Blanchett – Tarptautinė aktorė
Jourdan Dunn – Metų modelis
Idrisas Elba – Metų vyras
Livia Firth – Žaliasis apdovanojimas
Frida Giannini – Tarptautinė dizainerė
Naomie Harris – Britų aktorė
Aerin Lauder – Metų verslininkė
Rita Ora – Metų muzikantė
JK Rowling – apdovanojimas už įkvėpimą
L’Wren Scott – apdovanojimas už skonio formavimą
„Downton Abbey“ („Dauntono abatijos“) kūrėjai, prodiuseriai ir aktoriai – apdovanojimas už ypatingą indėlį

Natalia Vodianova – Metų filantropė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)