Faktas, jog Lady Gaga iš tikrųjų tūkstančiais praranda savo kūrybos gerbėjus, aiškiai pasimatė ir per sekmadienį, lapkričio 3-ąją, įteiktus „Youtube Music Awards“ apdovanojimus. Pranešama, kad, pradėjus rodyti Lady Gagą, nuo tiesiogines renginio transliacijos atsijungė daugiau nei 4 tūkst. žmonių. „L.A.Times“ skelbia, jog muzikos gerbėjų jos naujausias singlas „Dope“ visai nesudomino.

Nesiseka dainininkei ir asmeniniame gyvenime – neseniai ji nutraukė santykius su mylimuoju Tayloru Kinney. Tačiau žymiai skaudesnis buvo išsiskyrimas su dabar jau buvusiu ilgamečiu vadybininku. Kaip skelbia „The Hollywood Reporter“, su šiuo vadybininku dainininkė dirbo pastaruosius šešerius metus. T. Carteris situacijos komentuoti nepanoro, tačiau šaltinis THR sakė, jog juos išskyrė „kūrybiniai skirtumai“.

Kitas šaltinis pridūrė, jog vadybininkas šiuo metu jaučiasi pagaliau išsilaisvinęs nuo Lady Gagos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)