Realybės šou žvaigždė taip pat atskleidė, jog per keturis mėnesius nuo dukters gimimo ji atsikratė per nėštumą priaugtų 50 svarų (beveik 23 kilogramų) visiškai „nežvaigždišku“ būdu – senamadiškomis dietomis ir treniruotėmis. Konkrečiai, proteinų turtinga Arkinso dieta, derinama su mankštomis „Barry’s Boot Camp“ bei „Pilates Plus“.

„Penkiasdešimties svarų atsikratymas per keturis mėnesius skamba protingai, nes tai sudaro du-tris svarus (maždaug kilogramą-pusantro) per savaitę“, - teigia akušerijos ir ginekologijos specialistė Hilda Hutcherson iš Kolumbijos universiteto medicinos centro.

Specialistė pridūrė, jog moterys po gimdymo automatiškai netenka maždaug penkių kilogramų – tiek sudaro gimęs kūdikis, vaisiaus vandenys bei kraujas, kurio netenkama. Motinos gali atsikratyti dar nuo 300 iki 600 kalorijų per dieną maitindamos krūtimi, tačiau H. Hutcherson įspėja, jog vien žindymas buvusių kūno linijų susigrąžinimo negarantuos. „Žindymas gali reikalauti jėgų, todėl motinomis tapusios moterys turėtų išsaugoti savo jėgas valgydamos sveikai ir dažnai“, - įspėja specialistė. Ji tvirtina, jog paprastai moteriai, kuri neturi daug laiko ir finansinių išteklių (auklei, asmeniniam virėjui, dietologui) reikia maždaug vienerių metų, kad tilptų į savo prieš nėštumą dėvėtus drabužius.

Tai jau ne pirmas karts, kai K. Kardashian atsikratė svorio laikydamasi daug proteinų turinčio mitybos plano. „Kim jau laikėsi Atkinso dietos prieš tai su savo tėvu, tad mes suteikėme jai informaciją, kurios jai prireikė pradžiai, - sako „Atkinso sveikatos ir medicinos informacijos centro“ švietimo ir tyrimų skyriaus vadovė Colette Heimowitz. - Negaliu pasakyti tiesiai, ką Kim darė, tačiau ką tik mamomis tapusios moterys, kaip ji, turėtų pradėti nuo mažiau ribojančio antrojo etapo ir suvartoti ne mažiau kaip 1800-2000 kalorijų per dieną“.

Keturių etapų Atkinso mitybos planas, dėl to, kad riboja angliavandenius ir skatina baltymų vartojimą, seniai vadinamas „kiaušinienės su šonine dieta“. Ji riboja pilno grūdo gaminių vartojimą. Vis dėlto, antrame etape gaunama ganėtinai daug angliavandenių valgant daug skaidulų turinčius vaisius ir daržoves. Didžiąją dalį šio mitybos plano sudaro liesi baltymai, tokie kaip paukštiena ar žuvis, bei sveiki riebalai, gaunami iš riešutų, avokadų, pupelių ir sėklų. Tarp rekomenduojamų užkandžių yra kalakutienos suktinukai, daržovės, humusas, graikiškas jogurtas su mėlynėmis.

K. Kardashian J. Leno taip pat prisipažino, jog ėjo pasivaikščioti „su kiekvienu, kuris tik ėjo su manimi“. H. Hutcherson tvirtina, jog pernelyg daug jėgų nereikalaujantis ėjimas įkalnin yra smagus užsiėmimas, jeigu moterys pradeda tai lėtai.

Neaišku, kaip dažnai realybės šou žvaigždė atlieka intensyvios kardio mankštos „Barry’s Boot Camp“ pratimus. Ji ir Kanye Westas buvo pastebėti kartu sportuojantys ant vienas šalia kito pastatytų bėgimo takelių bei atliekantys greitus pramankštos pratimus. Be to, realybės šou žvaigždė reguliariai lankosi „Pilates Plus“ užsiėmimuose.

Turint omenyje, kad K. Kardashian yra reklamavusi lieknėjimo tabletes „Quick Trim“ bei tai, jog sklandė gandai apie jos grūdų dietą, kai vienu kartu suvalgomas vos vienas grūdas, akivaizdu – naujai iškeptai mamai teko šioje srityje nemažai nuveikti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)