Naomi, kuri prisijungė prie kampanijos prieš diskriminaciją madų industrijoje, asmeniškai paskambino buvusiai „Spice Girls“ narei aptarti šio klausimo, kai ji buvo įtraukta į „rasistinių“ mados namų sąrašą.

„Paskambinau Victoriai ir su ja pasikalbėjau. Nenoriu nieko išskirti. Tai ne kaltinimų žaidimas. Tame laiške buvo visų pavardės, nes jie taip pasielgė“, - „The Mirror“ kalbėjo N. Campbell.

„Tai galėjo būti visiškai netyčinis veiksmas. Ji tėra viena iš dizainerių tame sąraše, kaip ir visi kiti“, - pridūrė supermodelis.

Kaip reagavo Victoria, nežinoma, tačiau ar ji atsižvelgs į šias pastabas, paaiškės sekantį kartą, kai ji pristatinės savo kolekciją.

Abi bičiulės atnaujino savo draugystę, kai buvo susivaidijusios 2000 metais. Tuomet Naomi suabejojo, kodėl Victoria vadinama „Posh“ („Prašmatnioji“).

Victoria atsikirto Naomi, per savo televizijos laidą „ Victoria's Secrets“ pavadindama ją „stambia karve“.

Moterys susitaikė po aštuonerių metų, kai Victoria prisijungė prie N. Campbell labdaros kampanijos „Fashion for Relief Flood“. Nuo tada jos liko artimos draugės.

2010 metais Naomi sakė: „Man patinka Victorios Beckham suknelės. Esu nemažai jų vilkėjusi. Taip pat turiu jos džinsus. Man patinka jos darbai. Ji puiki draugė ir motina“.

Tamsiaodė gražuolė kartu su Davido Bowie žmona Iman ir agente Bethann Hardison priklauso su rasizmu kovojančiai Įvairovės koalicijai („Diversity Coalition“).

Naomi kartu su savo kolegėmis iš šios koalicijos pasirašė po atviru laišku, skirtu madų pramonės institucijoms Niujorke, Londone, Paryžiuje ir Milane. Jame pažymima, kad Niujorko madų savaitėje dalyvavo labai mažai juodaodžių modelių.

Laiške išvardijami madų namai, „kalti dėl tokio rasistinio akto“. Į sąrašą pateko ne tik V. Beckham, bet ir „Calvin Klein“, „Chanel“, „Armani“, „Gucci“, „Donna Karan“ ir kt.

N. Campbell pastaruoju metu gausina savo gerbėjų gretas, teisėjaudama televizijos „Sky Living“ madų laidoje „The Face UK“.

Tuo tarpu Victoria buvo nominuota dviem Didžiosios Britanijos madų apdovanojimams. 39 metų dizainerė buvo pripažinta už savo indėlį į madą ir pretenduoja į prizą Metų prekės ženklo ir Raudonojo kilimo dizainerio kategorijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)