Gausiai gerbėjų miniai aktorius noriai dalino autografus ir mielai fotografavosi, o žurnalistų paklaustas apie svarbiausią savo kūno vietą susirinkusiuosius nustebino atsakydamas, jog tai yra jo pėdos!

„Nes be jų negalėčiau šokti“, - nedaugeliui žinomą pomėgį šokiams atskleidė T. Hiddlestonas. Scenoje su žiniasklaida bendravęs vyras ryžosi ne žodžiais, o darbais pademonstruoti savo aistrą ir šokio sugebėjimus - aktoriaus gerbėjų minia kone pašėlo, kuomet vyras ugningai trypė scenoje skambant šokių muzikai. Internetą jau netrukus užliejo susižavėjimo kupini gerbėjų komentarai, T. Hiddlestoną kaip mat pakrikštiję „šokių mašina“.

Aktorius šoka:

Aktorius dainuoja:

Nustėrę ir kartu šokę gerbėjai netrukus buvo priversti nustebti dar sykį, mat tą vakarą T. Hiddlestonas, regis, nusprendė pademonstruoti visą savo talentų puokštę, užtraukdamas Michaelo Jacksono dainą „Man In The Mirror“ bei pelnydamas dar daugiau publikos simpatijų.

Reklamuodamas filmą „Toras 2. Tamsos pasaulis“ aktorius šiuo metu yra apkeliavęs vos kelias šalis, tad jo vizito laukiantys gerbėjai tikisi sulauksiantys ir daugiau netikėtumų bei pamatysiantys garsiuosius vyro šokio žingsnelius.

Lapkričio 15-ąją kinuose startuosiantis filmas „Toras 2. Tamsos pasaulis“ žiūrovus nukels į Asgardą, kuriame Lokis (akt. Tom Hiddleston) ir jo brolis Toras (akt. Chris Hemsworth) privalės stoti į kovą, siekdami apginti Žemę ir Devynias Karalystes nuo jiems gresiančio mirtino pavojaus, galinčio amžiams sunaikinti Žmoniją. Tačiau, ar nesutaikomais priešais esantys broliai sugebės darniai siekti bendro tikslo?..

Dainuojantis Tomas Hiddlestonas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)