Kaip rašo newsru.com, 2009 m. C. Bonas vaidino seriale apie studentų gyvenimą „Trinity“. Vienoje scenoje ji suvaidino maištautoją su vandens pistoletu studentų demonstracijoje.

Kitoje scenoje C. Bonas su draugėmis siūlo kurso draugams pasilinksminti mainais už balsus į studentų tarybą. Tiesa, C. Bonas ekrane rodo vos pora minučių, o po pirmos serijos ji nusprendė nebesifilmuoti.

Seriale vaidino ir garsus britų aktorius Charlesas Dance‘as bei didžėjus Reggie Yatesas. Serialas buvo filmuojamas Londono universitete.

Pastaruoju metu netilo gandai, kad princas Harry turėtų pasipiršti draugei jau ateinančiais metais. Jis netgi vežėsi ją į romantišką kelionę į Afriką (taip yra daręs ir jo brolis Williamas su Kate Middleton).

Neseniai porą matė Londone, žiūrinčius miuziklą „Mormono knyga“. Žinoma, kad princo Harry‘io mergina drovisi kamerų ir retai rodosi su išrinktuoju viešumoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)