"Taigi, katė išlindo iš maišo. Mums gims mergaitė", - rašė O. Mekas savo bičiuliams ir pasidalino nuotrauka, kurioje ji įsiamžinusi su padidėjusiu pilvuku. Daugeliui jos bičiulių ši žinia buvo itin netikėta. 91-erių J. Mekui tai bus pirmoji anūkė.

Oona Mekas

O. Mekas pastaraisiais metais gana dažnai lankėsi Lietuvoje, kur sukūrė pagrindinį vaidmenį filme "Lošėjas". Nepaisant to, kad J. Meko vardas yra žinomas visame pasaulyje, menininko dukra DELFI yra prisipažinusi, kad jos giminystės ryšiais labiausiai akcentuojami Lietuvoje, ne Amerikoje. 

„Lietuvoje tėvo vardas visiems žinomas. Čia aš labai didžiuojuosi būdama jo dukra. Amerikoje viskas yra šiek tiek kitaip. Žinoma, ir ten aš didžiuojuosi būdama jo dukra, tačiau ne visiems amerikiečiams kažką sako Jono Meko vardas. Todėl už Atlanto aš esu tiesiog aš. Lietuvoje išgirdę pavardę Mekas ar Mekaitė iš karto sieja mane su mano tėvu“, - prisipažįsta Oona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)