28 metų kino aktorė pripažinta seksualiausia pasaulio moterimi jau antrą kartą.

Štai ką moteris per interviu žurnalui sakė apie savo santykius su mylimuoju Romainu Dauriacu: „Nemaniau, kad esu pavydi, kol nepradėjau draugauti su dabartiniu draugu – mano vieninteliu. Galbūt praeityje santykiams nė karto nebuvau skyrusi tiek daug reikšmės. Ne dėl to, kad savo antrąsias puses mylėdavau mažiau, tiesiog dar nebuvau pajėgi tiek aukotis“.

Apie antrą kartą suteiktą garbę vadintis seksualiausia moterimi pasaulyje aktorė sakė: „Aš vienintelė, kuriai šis titulas skirtas du kartus...? Žinote, turiu paskubėti. Esu 28 metų aktorė, taip? Jau labai greitai man bus siūlomi tik motinų vaidmenys. Dar po kiek laiko nebesiūlys nei tų. Reikia apsidrausti nuo tokio likimo, imtis darbų teatre, prodiusavimo, reikalų su „Esquire“‘.

2012 metais „Esquire“ seksualiausia moterimi išrinko Milą Kunis, 2011 metais – Rihanną, 2010 metais – Ninką Kelly, 2009 metais – Kate Beckinsale, 2008 metais – Halle Berry, 2007 metais – Charlize Theron, 2006 metais – S. Johansson, o 2005 metais – Jessicą Biel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)