Šį savaitgalį princas Harry lankėsi Sidnėjuje. Tai buvo jo pirmasis apsilankymas Australijoje, kur princas buvo sutiktas itin džiaugsmingai – minios mojavo vėliavomis, miesto uoste susirinkusi žmonių minia jį sveikino džiaugsmingais šūksniais, daug kas bandė pagauti geidžiamiausio pasaulio jaunikio žvilgsnį.

Tik regis, kad jo susižavėjimo objektas ne taip toli. Princo Harry mergina Cressida Bonas pagaliau atsikratė baimės nutekėti į karališkąją šeimą. Poros draugų teigimu, netrukus galima tikėtis vestuvių. „Cressie ketina ištekėti už Harry, - vienas poros draugų atskleidė „The Telegraph“. - Harry nepaliauja kalbėti apie santuoką ir vaikus, o ji pagaliau susitaikė su šia mintimi. Panašu, kad vestuvės įvyks kitais metais“.

Niekam ne paslaptis, kad princas, kuriam kitais metais sukanka trisdešimt, nori vesti penkeriais metais jaunesnę panelę Bonas. Kalbama, kad „vakarėlių princu“ praminto vyro širdį užbūrė nerūpestingas Cressidos būdas ir jis ją įsimylėjo iškart, kai 2012 metų gegužę merginą jam pristatė jo pusseserė princesė Eugenie. Tik pati C. Bonas jautėsi esanti per jauna santuokai.

„Cressidai ašaros tekėjo upeliais, - toliau pasakoja šaltinis iš jos draugų rato. - Ji manė esanti per jauna susituokti ir baiminosi dėl jo kalbų apie santuoką ir nusiraminimą“.

Vis dėlto, princas buvo atkaklus. Kai lapkritį jis buvo išsiųstas tarnauti į Afganistaną, pora visą keturių mėnesių tarnybos laikotarpį reguliariai palaikė ryšį telefonu. Princui sugrįžus romantiški santykiai sužydėjo – vakarus įsimylėjėliai leisdavo kine arba kartu su draugais. Praėjusią savaitę jie apsilankė Jameso Blunto koncerte, kitą vakarą žiūrėjo miuziklą „The Book of Mormon“. Porą sieja pomėgis papramogauti, potraukis geriems vakarėliams. Panelė Bonas studijavo choreografiją Lidso universitete, o šiemet baigė vienintelę Jungtinėje Karalystėje muzikos ir šiuolaikinio šokio konservatoriją „Trinity Laban Conservatoire“.

Ji kilusi iš šeimos, turinčios tiesioginių ryšių su Edvardu VII bei pasižyminčios bohemiškumu ir linksmumu. Kalbama, kad princui Harry tai ir patinka. Jos motina – 66 metų ledi Mary-Gaye Curzon, grafo Howe'o šeštojo dukra. Jos tėvas – ledi Mary-Gaye trečiasis sutuoktinis verslininkas Jeffrey Bonas.

Viena jos netikrų seserų Pandora dirba aksesuarų dizainere pas Vivienne Westwood. Netikras C. Bonas brolis Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe'as yra polo žaidėjas. Jos netikra sesuo Isabella, su kuria Cressida labai artima, neseniai ištekėjo už sero Richardo Bransono sūnaus Samo. Prieš studijas Lidso universitete panelė Bonas nusprendė pasiimti laisvus metus ir juos praleido dirbdama Australijos bare bei restorane.

Princo Harry paros trukmės apsilankyme Australijoje neliko laiko užsukti ten, kur kažkada dirbo jo mylimoji. Princą sutiko Didžiojoje Britanijoje gimęs Australijos premjeras Tony Abbottas, kadaise vadovavęs Australijos monarchistų judėjimui. „Apgailestauju sakydamas, kad ne kiekvienas australas yra monarchistas, - kalbėjo ministras pirmininkas, - tačiau šiandien kiekvienas jaučiasi monarchistu“.
Princo apsilankymas Sidnėjaus uoste, kur jis stebėjo karinių laivų paradą, sukėlė didelį sujudimą. Vos jam pasirodžius pratrūkdavo aplodismentai. Minia šaukė „Mes mylime tave, Harry” bei skandavo „Harry, Harry, Harry!“

Vienuolikametė Georgia Marks negalėjo patikėti tuo, jog jai teko laimė šnektelėti su princu – ji pratrūko verkti iš džiaugsmo: „Jis toks mielas“.

Policija buvo priversta vieną moterį – dvidešimties metų Victorią McRae – išprašyti. Ji atvyko į uostą su baidare, ant kurios plevėsavo užrašas „I heart U Harry“. (Aš myliu tave, Harry). „Jis yra geidžiamas jaunikis, maniau turinti šansą“, - neslėpė savo ketinimų mergina.
T. Abbotto dukterys – dvidešimtmetė Bridget ir dvejais metais vyresnė Frances – taip pat troško susitikti su princu Harry. Bridget droviai nusišypsojo, tiesdama ranką princui. Vėliau susijaudinimo neslepianti Bridget socialiniame tinkle „Twitter“ išplatino nuotrauką, kurioje kartu su seserimi įsiamžino su princu. Prie nuotraukos Bridget paliko įrašą: „Susitikimas su princu Harry – neužmirštama patirtis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)