J. Eellsas buvo šalia „Bangerz“ atlikėjos, kai jai ant dešiniojo pado buvo tatuiruojamas žodis „ROLLING“, o ant kairiojo – „$TONE“. Nors tai pirmosios tatuiruotės ant jos pėdų, M. Cyrus turi daugybę kūno piešinių kitose vietose: taikos ženklą, lygybės simbolį, širdelę ir kryžių ant pirštų, žodį „Love“ dešiniosios ausies viduje, žodžius „Just Breathe“ po kairiąja krūtimi, Leonardo da Vinci eskizą ant dešiniojo dilbio ir kiek aukščiau – romėniškus skaičius VIIXCI, reiškiančius 7/19 – mėnesį ir metus, kai pirmą kartą susitiko jos tėvai.

Tačiau įspūdingiausia tatuiruotė puošia jos kairiojo dilbio vidų. Tai užrašas „So that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat“ („Kad jis niekada neatsidurtų su tomis šaltomis ir baigščiomis sielomis, kurios nepažįsta nei pergalės, nei pralaimėjimo“).

„Tai citata iš Teddy Roosevelto kalbos, - paaiškino M. Cyrus. – Tai apie žmones, kurie teisia, kas laimėjo, o kas pralaimėjo, nors patys nekovojo“.

Naujausios M. Cyrus tatuiruotės:
Miley Cyrus darosi tatuiruotę

Miley Cyrus tatuiruotė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)