Vos prieš devynis mėnesius susipažinusi pora kitais metais susilauks pirmagimio.

29 metų T. Ecclestone šios savaitės žurnalo „Hello!“ numeriui sakė: „Jaučiuosi tokia laiminga. Niekada neįsivaizdavau, kad visa tai nutinka taip greitai. Fantastiška, kaip gyvenimas vyksta tokiais paslaptingais būdais. Jay myli vaikus ir tikrai džiaugiuosi kitu mūsų santykių tarpsniu“.

Moters nėštumas – 14 savaičių, o tai reiškia, kad ji pastojo birželio pabaigoje, kažkuriuo metu tarp jos prancūziškai prabangių vestuvių ir oficialaus santuokos įteisinimo liepos pradžioje.

32 metų J. Rutlandas tam pačiam žurnalui sakė: „Tai buvo nuostabūs metai, sutikau ir vedžiau savo gražiąją žmoną. Dabar mes laukiame savo pirmagimio ir bendrai žengsime naują žingsnį“.

T. Ecclestone seka savo jaunesniosios sesers Petros pavyzdžiu, mat jaunėlė jau sūpuoja mažą dukrelę, kurią pavadino Lavinia.

Taigi, Tamaros ir Petros tėvas, „Formulės-1“ bosas Bernie Ecclestone, kuriam dabar 82 metai, netrukus antrą kartą taps seneliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)