K. Nicholl teigia, kad hercogo ir hercogienės keliai susitiko kur kas anksčiau nei 2001 metais St. Andrews universitete. Knygos autorė prisipažįsta kalbėjusi su keliais K. Middleton draugais, kurie ir papasakojo, kaip brunetė gražuolė susitiko savąjį princą.

„Mane tai iš tiesų sužavėjo, - sakė K. Nicholl. - Kalbėjausi su keliais jos draugais iš Malboro mokyklos, kurią ji lankė prieš St. Andrews universitetą ir jie sakė, „Ne! Ji susitiko jį ne St. Andrews universitete. Jie susipažino prieš tai... per jos draugus. Jie pažinojo princą Williamą ir princą Hary“.

„Taigi, buvo ankstesnis susitikimas. Ir man tai pakeitė viską“, - sakė karališkoji biografė.

Jos teigimu, ypač įdomus tas faktas, kad K.Middleton paskutinę minutę apsisprendė stoti į kitą universitetą. K. Nicholl savo knygoje rašo, jog būsimoji Kembridžo hercogienė iš pradžių norėjo studijuoti Edinburgo, o ne St. Andrews universitete.

Gavusi laišką, jog ji priimta į Edinburgo universitetą, ji staiga persigalvojo ir po vienerių metų pertraukos stojo į St. Andrews universitetą.

„Tai buvo didelė rizika – kandidatų skaičius į St. Andrews universitetą išaugo kone 50 procentų, kai karališkieji rūmai pranešė, jog princas Williamas ten mokysis“, - rašo K. Nicholl savo knygoje.

Žinoma, K. Middleton įstojo. Tolimesnę istoriją visi jau žino. Ji ir Williamas 2011 metais susituokė ir šiemet liepą susilaukė pirmagimio sūnaus princo George'o.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)