Nors oficialiai krepšininkas apie planus aukcione parduoti žiedą ir nekalbėjo, o žiedas aukciono dokumentuose figūruoja kaip vieno „džentelmeno“ nuosavybė, teigiama, jog šiuo atveju tikrai kalbama apie kadaise K. Kardashian priklausiusį papuošalą.

Juvelyrės Lorraine Schwartz sukurtas žiedas tikrai įspūdingas – stulbinantis 16.21 karato stačiakampio formos deimantas, kurį iš abiejų pusių supa po 1.80 karato akmenys. Spėjama, jog už žiedą pavyks gauti nuo 190 iki 320 tūkst. svarų (778 tūkst. – 1,311 mln. Lt) – tai mažiau nei ketvirtadalis sumos, kurią savo laiku žiedui išleido K. Humphriesas.

K. Humphriesas ir K. Kardashian 2011 metais buvo vedę 72 dienas – skyrybų iniciatorė buvo realybės šou žvaigždė. Poros skyrybos įvyko tuo metu, kai K. Kardashian jau laukėsi mažylio nuo dabartinio mylimojo Kanye Westo.

K. Kardashian, kuri pirmagimės North West susilaukė birželį, sužadėtuvių žiedą buvusiam vyrui turėjo grąžinti teismo sprendimu po 18 mėnesių trukusio skyrybų proceso.

NBA žaidėjas siekė, kad santuoka būtų anuliuota – jis tvirtino, jog ji buvo paremta sukčiavimu, esą Kim už jo tekėjo tik dėl realybės šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją