„Esu laimingas ir susijaudinęs, - sakė S. Cowellas. - Tai puikus mano gyvenimo laikotarpis“.

Iki šiol vyras apie L. Silverman nėštumą tylėjo. Nuo tada, kai rugpjūčio 1 dieną buvo pranešta apie būsimą kūdikį, S. Cowellas nuo klausimų apie asmeninį savo gyvenimą išsisukdavo.

Žurnalistų pasveikintas būsimos tėvystės proga britas šmaikštavo: „Kažką praleidau?“ Kiek vėliau jau rimtesniu tonu kalbėjo: „Gaila, tačiau kol kas privalau tai pasilaikyti sau. Tai vienas tokių dalykų. Bet vistiek labai ačiū“.

Dar vėliau jis pridūrė: „Norėčiau pasisakyti, tačiau privalau gerbti kitų žmonių jausmus šiuo metu. Yra daugybė dalykų, kuriuos norėčiau pagaliau išsiaiškinti, kai ateis tam tinkamas laikas, tačiau tikrai privalau būti jautrus, nes tai susiję su daugelio žmonių jausmais“.

Situacija išties komplikuota. Bent jau vienas dalykas išspręstas – kūdikio besilaukianti L. Silverman rugpjūčio 14 dieną išsiskyrė su daugiau nei dešimtmetį jos sutuoktiniu buvusiu vyru. Pora kartu susilaukė sūnaus Adamo, kuriam dabar septyneri.

Filmo „One Direction: tai mes“ premjeroje paklaustas, ar nesvarsto galimybės sukurti juostos apie savo paties gyvenimą, S. Cowellas buvo kategoriškas: „Ar pakvaišote? Pamirškite tai! To niekada nebus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)