Iš P. Middleton bičiulių žurnalistai sužinojo, jog mergina ir jos mylimasis nusprendė džiugios naujienos dar neskelbti iš pagarbos neseniai pirmagimio susilaukusiai seseriai ir jos vyrui princui Williamui. Kai ažiotažas dėl mažojo Jungtinės Karalystės princo atslūgs, pora galės drąsiai pranešti savąją naujieną, teigia šaltinis.

29 metų P. Middleton ir jos 35 metų vaikinas kartu viešumoje pradėjo rodytis šių metų pradžioje, o jau vasarį mylimąjį mergina oficialiai pristatė savo tėvams. Neilgai trukus N. Jacksonas buvo pakviestas prijungti prie Middletonų šeimos per jų atostogas.

N. Jacksono šeima Pippą taip pat sutiko labai šiltai. Pažįstami kalba, jog vaikino motina apie būsimąją marčią labai geros nuomonės: „tiesiog žavinga mergina“.

Skirtingai nei Pippos buvusieji, N. Jacksonas kilęs ne iš aristokratų, o iš paprastos šeimos. Vaikinas studijavo Kingstono universiteto verslo fakultete, o turtus susikrovė prekiaudamas akcijomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)