69 metų režisierius ir jo naujoji žmona – 44 metų Mellody Hobson – susilaukė mažosios Everest Hobson Lucas praeitą penktadienį, rugpjūčio 9 dieną.

Ši mergytė yra pirmasis sutuoktinių biologinis vaikas. G.Lucasas tai pat turi tris įvaikius: 32 metų Amandą, 25 metų Katie ir 20-metį Jettą.

„Žvaigždžių karų“ ir nuotykių filmų apie Indianą Džonsą kūrėjas Lucasas vedė M. Hobson, kuri yra bendrovės „Ariel Investments“ prezidentė, Kalifornijoje šių metų birželį.

G. Lucasui ši santuoka jau antroji: 1969–1983 metais jis buvo sukūręs šeimą su „Oskarą“ pelniusia kino redaktore Marcia Lou Griffin.

Milžiniško populiarumo sulaukusios „Žvaigždžių karų“ sagos veikėjai, tokie kaip Liukas Skaivolkeris, princesė Lėja ir Dartas Veideris, taip pat kai kurios frazės, kaip antai „Tegul Jėga būna su tavimi“, tapo neatsiejama populiariosios kultūros dalimi.

G.Lucasas savo kino studiją „Lucasfilm Ltd.“ pernai spalį pardavė bendrovei „Walt Disney Co.“ už 4,05 mlrd. dolerių. Vėliau „Disney“ paskelbė planuojanti sukurti tris naujus „Žvaigždžių karų“ filmus ir animacinį serialą, kurį ketinama rodyti nuo ateinančių metų.