"X Faktoriaus" magnatas baltojo aukso papuošalą įsigijo išskirtinėje Beverli Hillso parduotuvėje ir išsiuntė jį besilaukiančiai draugei po keleto dienų, kai sužinojo, kad ši nešioja jo būsimą atžalą.

Nors anksčiau buvo pranešama, jog C. Cowellas neapsidžiaugė sužinojęs apie ištekėjusios L. Silverman nėštumą, regis, situacija keičiasi. Garsenybės mylimoji skiriasi su vyru Andrew, kazino savininku. Šaltinių teigimu, L. Silverman džiaugėsi sulaukusi prašmatnios Simono dovanos, skelbia tinklalapis dailymail.co.uk.

Daugiau nei 100 tūkst. litų vertės apyrankė buvo išsiųsta į Lauryn namus Hemptone, Longailende, po keleto dienų, kai ši pranešė jam besilaukianti jo vaiko. Tiesa, Lauryn netrukus švęs 36-ąjį gimtadienį.

L. Silverman draugė iš Niujorko pasakojo, kad visi Lauryn draugai Simoną laiko labai dosniu, tačiau apyrankė esą buvo kur kas daugiau nei gimtadienio dovana. "Tai buvo jo įsipareigojimo Lauryn ir jos kūdikiui ženklas", - kalbėjo L. Silverman draugė.

Apyrankė kūrė Holivudo žvaigždžių favoritas italų dizaineris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)