Velionio dainininko vaikams Prince'ui ir Paris tuomet buvo tik ketveri ir treji metai, kai 2001 metais jie jį rado gulintį viešbučio liukso numerio prieškambaryje.

Tada jam padėjo asmens sargybinis Michaelas La Perruque, kol atvyko greitoji pagalba, daręs dirbtinį kvėpavimą. Tai padėjo išgelbėti pop karaliaus gyvybę.

Tokius parodymus M. La Perruque davė Los Andželo Aukštesniajame teisme, kur dainininko motina Katherine Jackson ir jos šeima teisiasi su kompanija AEG dėl 400 milijonų, skaičiuojant litais.

Apsaugos darbuotojo teigimu, vaikai „verkė ir kartojo, kad negali pažadinti tėčio“, pranešė „Daily Mirror“. Jis teigia niekada neaptikęs M. Jacksono kambaryje medikamentų, tačiau visada aplinkui voliojosi tušti alkoholinių gėrimų buteliai ir jis baiminosi, kad žvaigždė vieną dieną gali perdozuoti.

M. La Perruque užsiminė apie skambučius, kurių sulaukdavo iš žvaigždės naktimis. „Jo kalba būdavo labai neaiški, jis kažką burbėdavo ir negalėdavau perprasti, ką jis sako, - prisimena apsaugininkas. - Manau, kad jis buvo tiesiog vienišas ir norėdavo su kuo nors pasikalbėti“.

Teisme buvo parodytos nuotraukos, kuriose užfiksuoti buteliukai nuo tablečių, deguonies talpos ir medikamentų atsargos, buvę kambaryje M. Jacksono mirties dieną.

Dainininko šeima įsitikinusi, kad AEG pasamdė netinkamą daktarą, kuris vėliau buvo nuteistas už netyčinį nužudymą. Tuo tarpu AEG tvirtina, kad pats dainininkas reikalavo gydytojo ir nuo anestetikų perdozavimo 2009 metų birželį jis, esą, mirė dėl savo paties kaltės.

Dviejų M. Jacksono vaikų motina Debbie Rowe parodymus turėtų duoti artimiausiomis dienomis. Dainininko šešiolikametis sūnus Prince'as antradienį, rugpjūčio 6 dieną, buvo pastebėtas su savo drauge Remi Alfalah. Pora vykdė kažkieno pavedimus.

Jis nešėsi kažką, kas priminė vaikišką žaislą. Netrukus patraukė sušių į vietos prekyvietę. Iš paskos nuolat sekė asmens sargybinis.

Vaikinas vilkėjo sportinius marškinėlius ir ilgus šortus, buvo apsiavęs sportinius batelius. Po Los Andželą vaikštinėjantis paauglys klausėsi muzikos. Tamsiaplaukė jo mergina buvo apsivilkusi kasdienines juodas tampres ir panašius sportinius marškinėlius, avėjo aulinius batus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)