Pasikalbėję su prie ligoninės susirinkusia minia apie „jaudinantį“ gimdymą, Kembridžo hercogas ir hercogienė išvyko į savo namus Kensingtono rūmuose. Tad mažasis princas pagaliau yra ten, kur jo jau laukė specialiai jam išpuoštas karališkas vaikų kambarys.

Kembridžo hercogas ir hercogienė paruošė nepaprastai jaukų ir saugų kambarį savo karališkajam kūdikiui, negailėdami lėšų jo tobulumui užtikrinti.

Štai viskas, ką žinome apie ištaigingą karališką vaikų kambarį:

Jis stilingas: K. Middleton kruopščiai rinkosi dekoracijas būsimam vaikų kambariui, apsipirkdama aukščiausios klasės Londono butikuose, tokiuose kaip „Blue Almonds“ ar „Peter Jones“.

Balandį, išėjusi apsipirkti kartu su savo mama Carole Middleton, hercogienė buvo nufotografuota nešanti baltą pintą lopšį, kainuojantį per tūkstantį litų.

Kalbant apie karališkąjį kūdikio vežimėlį, hercogienė pasirinko „Bugaboo“ specialios kolekcijos „Cameleon3“ modelį – mėlynos spalvos su plačiomis juodomis ir baltomis juostelėmis.

Ir nors K. Middleton neabejotinai sukūrė elegantišką mažą buveinę savajam kūdikiui, kertame lažybų, kad čia nestinga detalių, atspindinčių jos asmeninį skonį, kuris jau užkariavo minias gerbėjų visame pasaulyje.

Karališkųjų reikalų ekspertė Victoria Murphy „ABC News“ sakė: „Kate dekoravimo stilius iš tiesų labai panašus į jos aprangos stilių. Jai patinka labai paprasti, labai klasikiniai ir labai elegantiški daiktai“.

Taip pat gali būti, kad K. Middleton pasinaudojo interjero dizainerės Kelly Hoppen patarimais. Pastaroji ne tik pasižymi išskirtiniu skoniu, tačiau jau yra dirbusi su tokiais garsiais klientais, kaip karalienė Elžbieta II ar Victoria bei Davidas Beckhamai.

„Vaikų kambarys – labai asmeniškas kambarys, - sakė K. Hoppen. - Reikia labai artimai bendradarbiauti su motina ir tėvu, kad būtum tikra, jog juos jis tenkins. Mano dizainas – tekstūrų ir jausmų sluoksniavimas. Yra keletas puikių dalykų, kuriuos galite padaryti ir... tai gana įdomu. Aš iš tikrųjų tuo mėgaujuosi!“

Jis neutralus: K. Middleton stengėsi sukurti neutralų vaikų kambarį, kuris tiktų bet kurios lyties kūdikiui, todėl vietoj lengvai nuspėjamų rožinės ir žydros rinkosi rudą ir šviesiai žalsvą spalvas. Kembridžo hercogienė buvo pastebėta prabangioje interjero parduotuvėje „Bernard Thorp & Co“, kur apžiūrėjo mėlynus audinius, tačiau vis dėlto apsistojo ties žemės atspalviais. Tokios pačios parduotuvės laukia pirkėjų taip pat ir Paryžiuje bei Niujorke. Beje, dabar mes jau žinome, kad mėlyna spalva taip pat būtų puikiai tikusi!

Jis naujai renovuotas: Kembridžo hercogas ir hercogienė užims jiems paruoštą butą Kensingtono rūmuose nuo rugpjūčio. Jis bus visiškai renovuotas, įrengta moderni saugumo sistema. Iš dvidešimties kambarių apartamentų atsiveria vaizdas į žavų privatų sodą, puikiai tinkantį žaidimams su mažuoju princu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)