Tačiau naujagimis taip pat yra kone Liūtas - jis gimė vos 30 minučių prieš tai, kai Saulė įžengė į Liūto žvaigždyną.

Naujagimio tėvas princas Williamas yra gimęs birželio 21 dieną ir taip pat yra Vėžys. Po tuo pačiu ženklu, liepos 1-ąją, yra gimusi Williamo motina, velionė princesė Diana.

Vėžius astrologai vadina globėjiškais ir emocingais, nes juos esą valdo Mėnulis, tačiau gali greitai atsitraukti į savo kiautą.

Astrologas Patrickas Arundellas taip pat aiškina, kad šis Zodiako ženklas naujagimiui suteiks "karališką valdžią" ir "labai ypatingą aurą".

"Iš karto krinta į akis karališką valdžią akcentuojantis bruožas - kad Saulė yra Vėžio (žvaigždyne), viename pagrindinių ... Zodiako ženklų", - sakė jis.

Kūdikio "aurą" nulems trauka tarp Veneros ir Saulės, pridūrė jis.

Iš pradžių buvo manoma, kad naujagimis yra Liūtas, nes apie jo gimimą Kensingtono rūmai paskelbė 20 val. 31 min. (22 val. 31 min. Lietuvos laiku), daugiau kaip trys valandos po Saulės perėjimo laiko 16 val. 54 minutės.

Tačiau buvo paskelbta, kad naujasis būsimasis Britanijos karalius iš tikrųjų gimė keturiomis valandomis anksčiau, 16 val. 24 minutės.

"Liūtas turi žvaigždės savybes, bet Vėžys yra labai galingas, - sakė astrologas. - Šiems žmonėms nereikia šaukti apie savo galią. Toks svarbus ženklas kaip Vėžys gali ir nešaukti, bet žmonės žino, kad jis yra".

"Tai bus žmogus, labai gerai suprantantis šeimos, pareigos ir valstybės svarbą. Nors Vėžio žmonės dažnai būna daug atkaklesni, nei manoma, tai yra jausmų, emocijų ir rūpinimosi ženklas", - pridūrė jis.

Jeigu naujagimis būtų buvęs Liūtas, jo Zodiako ženklas būtų buvęs toks pats kaip karalienės velionės sesers princesės Margaret ir karalienės vienintelės dukters princesės Anne, taip pat - JAV prezidento Baracko Obamos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)