Tikimasi, kad ji pagimdys privačiame šios ligoninės sparne "Lindo", kur velionė princesė Diana gimdė Williamą ir jo jaunesnį brolį princą Harry.

"Pasirodė pranešimas, kad jos gimdymas yra ankstyvos stadijos po paguldymo į sparną "Lindo" šį rytą maždaug 6 val. (8 val. Lietuvos laiku)", - sakė atstovė.

Karališkojo kūdikio gimimo visas pasaulis laukia jau kelias savaites. Prie ligoninės žiniasklaidos atstovai būriuojasi dar nuo mėnesio pradžios, o K. Middleton gimdymo data buvo numatyta liepos 11 dieną.

Karališkoji pora nežino savo pirmagimio lyties, jis bus trečias eilėje į sostą.

BBC skelbia, jog panašu, kad daugiau žinių iki oficialaus pranešimo apie gimimą nebus.

Kembridžo hercogas buvo išėjęs kasmetinių atostogų, jis turės dviejų savaičių tėvystės atostogas.

Paskutinį kartą Catherine Middleton viešumoje pasirodė birželį vykusiame kariniame parade.

Pagal naująjį įpėdinystės įstatymą naujagimis, nepriklausomai nuo jo lyties, bus trečias eilėje į sostą.

Kembridžo hercogas ir hercogienė Vestminsterio abatijoje susituokė 2011 balandį. Jų vestuves per televiziją stebėjo milijonai žmonių visame pasaulyje.

Nuolat pildoma.

Hercogienės nėštumo pradžia nebuvo lengva. Karališkieji rūmai apie besilaukiančią K. Middleton visuomenei turėjo pranešti anksčiau, nei planavo, nes moteris atsidūrė ligoninėje dėl itin stipraus pykinimo (hyperemesis gravidarum).

Vėliau ji išties nemažai kartų rodėsi viešumoje, vyko į oficialius vizitus, o po kiekvieno jų susilaukdavo itin daug dėmesio dėl elegantiškų apdarų bei vis didėjančio nėščiosios pilvuko.

Tiesa, karališkojo kūdikio laukimą apkartino ir paparacai, kurie besilaukiančią hercogienę nufotografavo vien su maudymosi kostiumėliu besimaudančią Mastiko saloje. Tai sukėlė didžiulę nepasitenkinimo audrą, mat poros atostogos buvo privačios.

Vėliau, aprimus skandalui, prasidėjo spėlionės, kokios lyties kūdikio laukiasi K. Middleton. Karalienė suskubo keisti įstatymus. Didžiosios Britanijos Lordų rūmai pranešė, kad pagaliau patvirtintas karališkųjų titulų paveldėjimo įstatymas, kuriuo nuspręsta, jog Kembridžo hercogų Catherine ir Williamo pirmagimė vos tik gimusi taps princese, o ateityje turės galimybę tapti ir karaliene.

Po šio įvykio daugelis spėjo, jog poros pirmagimė bus mergaitė. Apie tai netyčia kartą viešai užsiminė ir pati Catherine.

Spauda sekė kiekvieną hercogienės žingsnį, o jiems informaciją teikė įvairūs šeimai neva artimi šaltiniai. Buvo skelbiama, jog Kate kasdien sportuoja, daug miega, negali gyventi be daržovių troškinių ir guminukų "Haribo".

Ne ką mažiau versijų buvo skelbiama ir apie būsimą gimdymą. Spauda net rašė, jog k. Middleton gimdys hipnozės būsenos, kad išvengtų skausmo.

Na, o nuo šiol visas pasaulis lauks informacijos apie karališkojo kūdikio maitinimą, kambario sienų spalvą, dovanas, pirmuosius dantukus bei žingsnius...

Princo Williamo ir princesės Kate Middleton kūdikio laukimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1220)