Tačiau už kadro M. Perry kovojo. „Turėjau didelių problemų su alkoholiu ir piliulėmis, negalėdavau sustoti, - sakė jis žurnalo „People“ pagrindiniam straipsniui. - Galiausiai viskas pakrypo taip blogai, kad nebegalėjau to slėpti ir visi tai sužinojo“.

Po kankinančios, daugelį metų trukusios kovos su priklausomybe alkoholiui ir vaistams, 43 metų M. Perry pagaliau gyvena blaiviai.

„Kažkas įsijungė, - teigė jis. - Turi pats norėti pagalbos“.

Dabar jis padeda kitiems su priklausomybėmis kovojantiems asmenims. Savo buvusius namus Malibu paplūdimyje jis pavertė blaivaus vyrų gyvenimo centru, pavadintu „Perry House“. Jis taip pat aktyviai gina teisiamuosius bylose dėl kvaišalų, kuriose nuo narkotikų priklausomiems, bet nesmurtaujantiems asmenims už jų pažeidimus reikalauja skirti gydymą, o ne įkalinimą.

M.Perry, kuris neseniai vaidino situacijų komedijoje „Go On“ ir vėl pasirodė seriale „The Good Wife“, tvirtina, kad blaivumas ir pagalba kitiems galiausiai padėjo jam rasti tikrąją gyvenimo laimę.

„Žmonėms patinka matyti, jog žmogus, kuris kadaise buvo priklausomas, dabar yra nuo to išsivadavęs“, - sakė aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)